Retreat- ART & YOGA

Momentum inviterer til en retreat med fokus på egenomsorg. Opplev vakre Nøsen som innbyr til rekreasjon, ro og stillhet. Gi påfyll til kropp og sjel med meditasjon, yoga og Expressive ART. Dette er et opphold i idylliske omgivelser med sunne vegetarisk måltider der du vil få mulighet til å oppdage kunsten å nære deg selv!

YOGATERAPI-

ROLL AND RELEASE

Yogaterapi med Magnhild er tilbake også denne høsten som en treat til deg siste fredag i måneden på Joy Yoga, et koselig lite yogastudio på Rodeløkka i Oslo.

Yogaterapi er en rolig workshop for deg som ønsker verktøy for å komme videre i den yogapraksisen du har. Smerter og stramheter i muskulatur og bindevev kan gi skjevheter i kroppen som kan påvirke deg i møte med bevegelser. Ved å bruke massasjeballer til egenmassasje kan du myke opp i stiv muskulatur og stramt bindevev og legge til rette for økt fleksibilitet og mindre vondter i kroppen. Workshopen er helt rolig med egenmassasje og tøyeøvelser, samt litt teori. Kom med et åpent sinn og gå hjem med en lettere og mer bevegelig kropp.Du trenger absolutt ingen yoga eller treningserfaring for å delta. Det går sakte og du får god tid til å utforske!

Det blir ulike deler av kroppen hver gang, så sjekk ut hvilken time (eller alle som kan passe for deg).

 

Tider

"Shoulders down": 27.september kl 18.00-19-30

"Hips Don´t Lie"  25.oktober kl 18.00-19.30

"Align Your Spine" 29.november kl 18.00-19.30

 

Pris:

250 kr (ikke medlem på Joy)
50 kr (medlemspris)

Moderne dans,6 ukers kurs

sio-vulkan

Moderne dans er en dynamisk danseform der teknikken baseres på aktiv bruk av pust, samt utnyttelse av tyngdekraften i bevegelsene. I moderne dans er er noe av målet å finne en avslappet og fri måte å bevege seg på.  Vi bruker aktivt bevegelsesprinsipper som flyt,  slipp, kraft og kontroll- slik at du gradvis kan fordype deg i det morderne danseuttrykket  Styrke, balanse og koordinasjon trenes gjennom dansen, og du vil lære moderne tekniske øvelser både gjennom satte oppvarminger, teknikkøvelser, kombinasjoner og  koreografier.

Oppstart: uke 43

Dato: 23.okt-27.nov

Prøvetime: uke 42, 16.okt.

Dag: onsdager

Antall ganger: 6

Hvor: SIO Athletica, Vulkan

Adresse: Vulkan 15, 0178 Oslo

Moderne, litt øvet: 16.15- 17.15

Moderne, nybegynner: 17.30- 18.20

Påmelding:

Om du ikke er medlem på sio er det fortsatt mulighet å melde seg på kurs; https://www.sio.no/trening/kurs#/